• Esigara risksiz değildir. Bağımlılık yapan nikotin içerebilir. Sadece yetişkinler tarafından kullanım içindir.
comandante

comandante 

SBTV
Council
Konular
10
IMG_20230224_141245~2.jpg
Soldaki aromaburada (%10) sağdaki keyf (%7) parlament
İkisinide majör ile denedim
Renk dışında fark yok gibi geldi bana.
Tekrar alırmıyım, evet alırım.
Bilginize.

Septembre

Septembre

SBTV
Citizen
Konular
0
Renk dışında fark yok gibi geldi bana.
Fotoğraf için teşekkürler. İlke'nin Blue Tobacco'sunu denediniz mi? Keyf'in Parliament'i İlke'ye yakın ama aynı değil bence. Bir de çok çabuk kayboluyor aroma. Aroma Burada'nın mixinde öyle bir durum var mı?

comandante

comandante 

SBTV
Council
Konular
10
yaklaşık 2019 haziranından beri ADV olarak keyf parlament kullanıyorum. günde en az 6 ml kadar içiyorum.

sky blue denedim. kısa vadede çok benzeşiyor ama demlenme süresi uzadıkça farklılaşıyor diye düşünüyorum.
mecburiyette demle iç şeklinde kullandım sadece.

ab parlamenti 9 şubatta demlemişim. hergün içiyorum. şu ana kadar herhangi bir aroma kaybı görmedim.
keyf gün içerisinde bile aroması düşüyor. belli bir çekimden sonra hissetmediğim bile oluyor. AB de yaşamadım bunu.

kişisel yorumlarımdır. herkeste farklı olabilir :)

Septembre

Septembre

SBTV
Citizen
Konular
0
Parliament mixlerinde fark yaratan iki aromanın Fe Cohiba veya CdD no: 8 olduğunu düşünüyorum. Cohiba çok çabuk kaybolan bir aroma. Belki AB bu aromayı fixleyerek uzun bir içim deneyimi sunuyor. No: 8 kullandıklarını düşünmüyorum maaliyet açısından. Tabii tamamen varsayımsal konuşuyorum. Bir deneyeyim, sonra buraya yorumlarımı yazarım. :)

comandante

comandante 

SBTV
Council
Konular
10
Parliament mixlerinde fark yaratan iki aromanın Fe Cohiba veya CdD no: 8 olduğunu düşünüyorum. Cohiba çok çabuk kaybolan bir aroma. Belki AB bu aromayı fixleyerek uzun bir içim deneyimi sunuyor. No: 8 kullandıklarını düşünmüyorum maaliyet açısından. Tabii tamamen varsayımsal konuşuyorum. Bir deneyeyim, sonra buraya yorumlarımı yazarım. :)
kahve seviyorsan kahvesinide denemeni tavsiye ederim

Horoz Vape

Horoz Vape 

SBTV
Doğrulanmış
Konular
0
Sipariş tecrübemi aktarmak istiyorum belki almak isteyip de tereddütte kalan arkadaşlar için ilham olur.
comandante comandante hocamın yorumu ve tavsiyesi üzerine 30 ml parlament aroma ve 10 ar ml keyfin captain's tabac ve cubano cigar aromalarını sipariş ettim satıcıyla da iletişim kurdum tütün aromasının azlığı konusunda kendisi mesajlara hemen cevap verdi ve üzerinde çalışmalarda bulunduğunu istersem bana tester yollayabileceğini söyledi bende kabul ettim. Siparişim gelince testerın konmamış olduğunu söyledim olabilir dedim insanlık hali zaten bir zorunluluk yoktu. Satıcı buna rağmen binbir özür dileyip hemen yollayayım dedi fakat ben kabul etmedim sırf tester için satıcıya ekstra kargo külfeti olsun istemedim. Ertesi gün demlemek için aromaların başına geçtiğimde gelen şişelerin de eksik olduğunu farkettim. Satıcıya yazdım o da gayet ılımlı bir şekilde tester aroma ile birlikte bugün şişelerin kargoya verileceğini söyledi.
Likitlere gelince parlament her zaman adv olmuştur benim için ve diğer bildiğimiz parlament aromasıyla herhangi bir koku farkı yok eğer tad olarak da aynıysa hayırlı olsun satıcı zaten insanlığıyla beni kazanmıştı artık sadece burdan alırım aromaları. Likitler demlenince yine gelir tadım tecrübelerimi yazarım.

AromaBurada

AromaBurada 

SBTV
Commercial
Konuyu Başlatan
Konular
3
Sipariş tecrübemi aktarmak istiyorum belki almak isteyip de tereddütte kalan arkadaşlar için ilham olur.
comandante comandante hocamın yorumu ve tavsiyesi üzerine 30 ml parlament aroma ve 10 ar ml keyfin captain's tabac ve cubano cigar aromalarını sipariş ettim satıcıyla da iletişim kurdum tütün aromasının azlığı konusunda kendisi mesajlara hemen cevap verdi ve üzerinde çalışmalarda bulunduğunu istersem bana tester yollayabileceğini söyledi bende kabul ettim. Siparişim gelince testerın konmamış olduğunu söyledim olabilir dedim insanlık hali zaten bir zorunluluk yoktu. Satıcı buna rağmen binbir özür dileyip hemen yollayayım dedi fakat ben kabul etmedim sırf tester için satıcıya ekstra kargo külfeti olsun istemedim. Ertesi gün demlemek için aromaların başına geçtiğimde gelen şişelerin de eksik olduğunu farkettim. Satıcıya yazdım o da gayet ılımlı bir şekilde tester aroma ile birlikte bugün şişelerin kargoya verileceğini söyledi.
Likitlere gelince parlament her zaman adv olmuştur benim için ve diğer bildiğimiz parlament aromasıyla herhangi bir koku farkı yok eğer tad olarak da aynıysa hayırlı olsun satıcı zaten insanlığıyla beni kazanmıştı artık sadece burdan alırım aromaları. Likitler demlenince yine gelir tadım tecrübelerimi yazarım.
Teşekkür ederim güzel yorumlarınız için. :) Son zamanlardaki unutkanlığıma da kısa sürede bir çözüm bulmam lazım :)

AromaBurada

AromaBurada 

SBTV
Commercial
Konuyu Başlatan
Konular
3
AromaBurada AromaBurada Flavour Art'ın en beğenilen,tutulan MAXX BLEND ve SOHO aroması neden sitenizde yok?
Max B. Likit tarfına ayırdığımız minik bir stok var, soho ise sanırım 3 aydır beklediğimiz aroma. Geldiği gibi stokta olacak. Soho bizimde olmazsa olmazımız. Ama bazen olmuyor :(