• Esigara risksiz değildir. Bağımlılık yapan nikotin içerebilir. Sadece yetişkinler tarafından kullanım içindir.
omeringen

omeringen 

SBTV
Doğrulanmış
Konular
9
Merhabalar,
Soğuk buhar seven arkadaşlara selamlar olsun. 💨 Edindiğimiz bilgileri burada paylaşalım istedim.

FEV edinmek isteyen arkadaşların kafası
parçalar dolayısıyla biraz karışabilir. Bir iki ufak toparlama ekleyeyim genel anlamda v4.5
için, zaman zaman güncelleriz.

PDF kılavuz :

Ana klasör:

Moderatörün son düzenlenenleri:
I

işhan

SBTV
Community
Konular
0
teşekkürler güzel 1 anlatım olmuş.. 1 de bu güzelliğe bellcap bulabilseydim daha güzel olacaktı. neyse ki kısaltma kiti mevcut onu aldım yolda geliyor

omeringen

omeringen 

SBTV
Doğrulanmış
Konuyu Başlatan
Konular
9
teşekkürler güzel 1 anlatım olmuş.. 1 de bu güzelliğe bellcap bulabilseydim daha güzel olacaktı. neyse ki kısaltma kiti mevcut onu aldım yolda geliyor
Bellcap olarak 2fdeal sitesinde Ulton'un Ultem bellcap modeli var. Fasttech'de YFTK PEI bellcap var. Steam Tunners üretimi olan en güzeli ama pahalı azıcık. :)
Gerçek camlı kısaltma kiti yine 2fdeal'de bulunduğu gibi, Alibabuş'taki Vape Daily Store mağazasında da mevcut.

I

işhan

SBTV
Community
Konular
0
bunlarda var da buraya getirtme yöntemini bilemiyorum sıkıntı orada :) neyse kısaltma kiti yolda onunla vakit geçirip sonrasına bakarım artık

L E Y L E K

L E Y L E K 

SBTV
Doğrulanmış
Konular
0
Ae ye kısaltma kitinin(cam) ucuzunu gördüm dün
26 lira ücretsiz kargo
Cam sağlıktır
Fev rta diye aratınca aşağılarda

I

işhan

SBTV
Community
Konular
0
kullanım kısaltma kiti ile daha iyi oldu.. yine de bellcap görürsem veya satan olursa onu da alacağım

Ekli dosyalar

L E Y L E K

L E Y L E K 

SBTV
Doğrulanmış
Konular
0
kullanım kısaltma kiti ile daha iyi oldu.. yine de bellcap görürsem veya satan olursa onu da alacağım
Modunuz için arctic fox tavsiye ederim, ama garanti vermem
Farkı hissedersiniz
Mod p80 galiba

I

işhan

SBTV
Community
Konular
0
evet p80 memnunum

azash

azash 

SBTV
Council
Konular
8
Bir gün dönüp dolaşıp, Majörün yanına yeniden temin ederek, katılacağım gurup. omeringen omeringen in her platformda FEV severlere katkısı inanılmaz. Ellerine sağlık...
Keyifli buharlar...

PoleStar25

PoleStar25 

SBTV
Doğrulanmış
Konular
4
O oknakn79 hocam için gerek penodat gerek ida ile fev 23mm yi nemli buhar yönünden karşılaştıracak birileri varmı acaba yorumlara İhtiyacımız var

Narcos

Narcos

SBTV
Doğrulanmış
Konular
1
O oknakn79 hocam için gerek penodat gerek ida ile fev 23mm yi nemli buhar yönünden karşılaştıracak birileri varmı acaba yorumlara İhtiyacımız var
Penodat nemlidir, IDA; RDA ise nemli RBA ise az bir tık daha kuru diyebiliriz. FEV 23 ise açık ara en kuru ve soğuk buhara sahiptir saydıklarınız arasında.

O

oknakn79 

SBTV
Doğrulanmış
Konular
3
Peki kullandığınız en nemli buhar veren rta ve rda hangileri....?

Narcos

Narcos

SBTV
Doğrulanmış
Konular
1
Gus’ın atomizerleri nemli buhar konusunda bence en iyiler. Fakirs’in yeni çıkaracağı ION S 18mm’nin prototipini denedim, onu da oldukça nemli bulduğumu söyleyebilirim

O

oknakn79 

SBTV
Doğrulanmış
Konular
3
Gus’ın atomizerleri nemli buhar konusunda bence en iyiler. Fakirs’in yeni çıkaracağı ION S 18mm’nin prototipini denedim, onu da oldukça nemli bulduğumu söyleyebilirim
Teşekkür ederim...