• Esigara risksiz değildir. Bağımlılık yapan nikotin içerebilir. Sadece yetişkinler tarafından kullanım içindir.
PcKoPaT

PcKoPaT

SBTV
Citizen
Moderatör
Konular
8
omeringen omeringen sağolun emekleriniz için

PcKoPaT

PcKoPaT

SBTV
Citizen
Moderatör
Konular
8
Yürü bre ehli deve endamını göreyim Flashsız geçen gecelerin cezasını vereyim.
Flash"la ögrendiğim iki kural
1.Bundan sonra kullandığım aroma miktarını yükseltmelisin (% daha karar veremedim)
2.
Castle Long O kadar hoşuma gitmiyordu (Flash ile favori aromam,sevmediğin aromalar vurum ile değişik yerlere geliyor)

azash

azash 

SBTV
Council
Konular
8
Yürü bre ehli deve endamını göreyim Flashsız geçen gecelerin cezasını vereyim.
Flash"la ögrendiğim iki kural
1.Bundan sonra kullandığım aroma miktarını yükseltmelisin (% daha karar veremedim)
2.
Castle Long O kadar hoşuma gitmiyordu (Flash ile favori aromam,sevmediğin aromalar vurum ile değişik yerlere geliyor)
Flash büyük olunca, anlatımı da büyük oluyor... :)

Merber

Merber 

SBTV
Doğrulanmış
Konular
1
Geç de olsa kulübe katıldık. Yıllarca rda kullandıktan sonra ilaç gibi geldi. Aroma da bana kalırsa yüksek, boğaz vurumu gayet iyi. Doyuruyor ve ateşli aramıyorum. Aroma konusunda troy 1xv3 ten aşağı kalır yanı yok bence. Aroma zaten beni sarmıyor çok, tekrar sek nbase geçeceğim. Soğuk buhar olayı da çok iyi çekerken hiç bir şey anlamıyorum bile :) . Özetle ateşli simülasyonu için doğru tercihmiş. omeringen omeringen hocama da teşekkürler. Alana kadar çok başını ağrıttım ama sağ olsun hep sorularıma yardımcı oldu.
20230316_091858.jpg