Kirkhammett
SBTV
Community
- Konular
- 0
Iqos satışı yapılabiliyor mu
Elektronik sigara vasfi tasimayan bir urun oldugu icin olmamasinda fayda var benceIqos satışı yapılabiliyor mu
iqos satışı forumda yok, vape cihazları haricinde satışın olmaması normal yoksa bir süre sonra heets alış ilanının önünü alamaz kimse...Iqos satışı yapılabiliyor mu
maalesefIqos satışı yapılabiliyor mu
Üstat cok haklısınMadde olarak bulamadım, bir ilan ne kadar süre açık kalabiliyor ? Bana aşırı düşük geldi, daha önceden de ilan açmıştım, sırf bu kısa süre yüzünden tekrar tekrar açmaya üşeniyorum.
Şimdi bir tane ilanım var mesela baktım ana sayfada gözükmüyor, ama konu duruyor sıfır ürün bölümünde ama cevaplara kapalı bir durumda.
15 gün sonra sistem otomatik kapatıyor.Madde olarak bulamadım, bir ilan ne kadar süre açık kalabiliyor ? Bana aşırı düşük geldi, daha önceden de ilan açmıştım, sırf bu kısa süre yüzünden tekrar tekrar açmaya üşeniyorum.
Şimdi bir tane ilanım var mesela baktım ana sayfada gözükmüyor, ama konu duruyor sıfır ürün bölümünde ama cevaplara kapalı bir durumda.
+1 Geçmişte benim de başıma gelen bir durum bu.Madde olarak bulamadım, bir ilan ne kadar süre açık kalabiliyor ? Bana aşırı düşük geldi, daha önceden de ilan açmıştım, sırf bu kısa süre yüzünden tekrar tekrar açmaya üşeniyorum.
gözden kaçmıştır, sisteme tanımlayalım ücretsiz ürünleride...+1 Geçmişte benim de başıma gelen bir durum bu.
Ek olarak... Her foruma girdiğimde "Ücretsiz Kylin" görüp heyecanlanıyorumBuna da bir çözüm getirilirse iyi olabilir gibi sanki
..