PcKoPaT
SBTV
Citizen
Moderatör
- Konular
- 8
Ni80 tel ve kantal tel, elektronik sigara kullanıcıları arasında en yaygın olarak kullanılan iki coil sarım telidir. Bu iki tel arasındaki farklar şunlardır:
Not:"Bulut" terimi, elektronik sigara kullanıcıları arasında, likit buharının ürettiği duman benzeri görsel etkiyi ifade etmek için kullanılır. Elektronik sigara cihazları, likitleri ısıtarak buharlaştırır ve kullanıcılar tarafından çekilirken, bu buhar çevrede yoğun bir şekilde görülebilir. Bu buharın yoğunluğu, cihazın gücü, bobin sarımı, likit bileşimi ve hava akımı gibi birçok faktöre bağlıdır. Bazı kullanıcılar, bu yoğun buharı üretmek için farklı bobin sarımı, likit bileşimi ve cihaz ayarları gibi özellikleri değiştirirler. Ancak, bu yoğun buharın üretimi, nikotin alımını artırabilir ve bu da sağlık açısından risk oluşturabilir.
"Anket açmayı düşündüm, ancak farklı atomizerler için farklı tel türleri kullanıldığı için uygun olmayacağını düşündüm.
Sizde fikirlerinizi söylemekten çekinmeyin
- Dayanıklılık: Kantal tel daha yüksek bir erime noktasına sahiptir, bu nedenle daha dayanıklıdır ve daha yüksek güçlere dayanabilir. Ni80 tel ise daha düşük bir erime noktasına sahiptir, bu nedenle daha düşük güçlerde kullanılması önerilir.
- Direnç: Kantal tel daha yüksek bir dirence sahiptir, bu nedenle daha fazla sarım yapılması gereklidir. Ni80 tel ise daha düşük bir dirence sahiptir, bu nedenle daha az sarım yapmak mümkündür.
- Tadım: Ni80 tel, daha hızlı ısındığı için daha yoğun bir buhar üretir ve daha tatmin edici bir tada sahip olabilir. Kantal tel ise daha yavaş ısındığı için daha yumuşak bir buhar üretir ve daha hafif bir tat sağlayabilir.
Not:"Bulut" terimi, elektronik sigara kullanıcıları arasında, likit buharının ürettiği duman benzeri görsel etkiyi ifade etmek için kullanılır. Elektronik sigara cihazları, likitleri ısıtarak buharlaştırır ve kullanıcılar tarafından çekilirken, bu buhar çevrede yoğun bir şekilde görülebilir. Bu buharın yoğunluğu, cihazın gücü, bobin sarımı, likit bileşimi ve hava akımı gibi birçok faktöre bağlıdır. Bazı kullanıcılar, bu yoğun buharı üretmek için farklı bobin sarımı, likit bileşimi ve cihaz ayarları gibi özellikleri değiştirirler. Ancak, bu yoğun buharın üretimi, nikotin alımını artırabilir ve bu da sağlık açısından risk oluşturabilir.
"Anket açmayı düşündüm, ancak farklı atomizerler için farklı tel türleri kullanıldığı için uygun olmayacağını düşündüm.
Sizde fikirlerinizi söylemekten çekinmeyin