• Esigara risksiz değildir. Bağımlılık yapan nikotin içerebilir. Sadece yetişkinler tarafından kullanım içindir.
Vaper Bey Amca

Vaper Bey Amca 

SBTV
Doğrulanmış
Konular
5
Bir efsaneye karşı çok ayıp etmişiz. Burada bulunan herkesin mutlak suretle kullandığı tek moddur. Ben hiç pico kullanmadım diyecek adam sayısı Türkiye'de %2'yi geçmez, ama bir kulübü açılmamış.
pico.jpg

evrimdeniz

evrimdeniz

SBTV
Citizen
Konular
0
Selamlar :)
Benim pico ların birinin 510 giriş kısmı kırıldı ,bunu yedek parça olarak bulmam mümkünmü acaba ?

Mordor Buharcısı

Mordor Buharcısı 

SBTV
Doğrulanmış
Konular
1
Pico kötü gün dosttudur, ufacık bir kahramandır. Düşse kırılsa, bozulsa insanın ocağına incir ağacı dikmez. Ateşlemesine kötü diyenlere tavsiye normalden 3-5w yukarıda kullanıverin canım nedir yani :)

YANCI

YANCI 

SBTV
Council
Konular
0
Pico bir yaşam biçimi pico kötü gün dostu pico üzmez pico pico pico😂

L E Y L E K

L E Y L E K 

SBTV
Doğrulanmış
Konular
0
Çok temiz siyah Pico'ya sahiptim
Cp Spica Proyu çalıştırmadığı için vedalaştım
Full ss olan gönlümüzün köşesinde tabi

Nacruno

Nacruno 

SBTV
Doğrulanmış
Konular
1
3 senelik picom ve daha yeni aramıza katılan pico x ile bende burdayım :D daş gibi mod maşallah. Piconuzu sevin ona güzel atomizerler alın :D

F60CA19C-BF70-48F9-BA21-F3808E82FBFB.jpeg

Mod benim değil. İnstagramda denk geldiydim ss almıştım paylaşayım dedim. Şöyle bir pil kapağı uydursak her türlü 24 mm sığdırırız esasında.

Vaper Bey Amca

Vaper Bey Amca 

SBTV
Doğrulanmış
Konuyu Başlatan
Konular
5
3 senelik picom ve daha yeni aramıza katılan pico x ile bende burdayım :D daş gibi mod maşallah. Piconuzu sevin ona güzel atomizerler alın :D

Ekli dosyayı görüntüle 23925

Mod benim değil. İnstagramda denk geldiydim ss almıştım paylaşayım dedim. Şöyle bir pil kapağı uydursak her türlü 24 mm sığdırırız esasında.
Hocam bir dönem aklıma gelmişti. Tornada yapılabilir, ama 23 zeri atolar gövdeden de taşma yapacağı için piyasası olur mu veya tatmin olabilir miyiz?

Sandrake

Sandrake 

SBTV
Doğrulanmış
Konular
0

Ekli dosyayı görüntüle 23925

18650 koyunca pil dışarda kalıyor bunda ne kullanmışlar ki