KeaSH07

KeaSH07 

SBTV
Yönetici
Moderatör
Konular
13
Yaşanan büyük felaket yüreğimizi yaktı.
Geçmiş olsun Türkiye.
O bölgelerde yaşayan buhardaşlarımız inşallah iyidir.

16adige

16adige 

SBTV
Doğrulanmış
Konular
2
IMG-20230206-WA0010.jpg Bursada yaşayan arkadaşlar en ufak bir yardımın bile önemi büyük.

AromaBurada

AromaBurada 

SBTV
Commercial
Konular
3
İmkanı olan kampanya kodu kullanmadan daha büyük destekte bulunabilir. Herkese çok geçmiş olsun. Çok yazacağım bir şey yok. Allah yardım etsin hepimize..
1675698852286.png

murcix

murcix 

SBTV
Council
Konular
8
maras'ta yasayan bir baska arkadasimiz bUhArLı bUhArLı ve ailesi de iyilermis. umarim CmZ CmZ ve ailesinden de guzel haberler aliriz.

tum ulusun basi sagolsun, umarim daha buyuk felaketler yasanmaz.

Arcturus

Arcturus 

SBTV
Doğrulanmış
Konular
8
Soz konusu ofisimiz Iskenderun, Hatay'da idi. Artik yok. Ekip arkadaslarim ciddi sekilde etkilendiler, dualarinizi bekliyorum😐
Ana medyada fazla yansitilmiyor Hatayin durumu, cogu bolgeye yardim ulasmadi. Havalimani ve hastaneler iptal, evlerin %90 i yasanamaz durumda. Hatay cok kotu durumda...

P

pantera

SBTV
Citizen
Community
Konular
14
yahu malzeme alsam yol yok
yol olsa kargo çalışmaz
elden bişey gelmiyor öyle salak salak ekrana bakıyorum
burada zengin bir arkadaş iki tır yapıp yolladı adama da al bende 1.000liralık malzeme aldım demek abes kaçacak
öyle saçma bir pozisyondayız, ulaşamadıklarımız var enkazdan ölü çıkan uzak akrabalar var
ciddi ciddi çaresizlik yaşıyorum, yardım alsak nasıl ulaştırıcaz var mı fikri olan?

16adige

16adige 

SBTV
Doğrulanmış
Konular
2
Hocam bu konuda en hızlı olanlar belediyeler. Kendi imkanlarıyla en hızlı şekilde çalışıyorlar. Ama nakdi yardım yerine sosyal medyada paylaşılan ihtiyaç maddelerinden teslim etmeniz kafi. Bu işin üçü beşi yok emin olun. Yerel yönetimler bu işi layıkı ile yapıyorlar.

comandante

comandante 

SBTV
Council
Konular
10
CmZ CmZ kardeşimden şimdi sms ile haber aldım şimdi. kendisi ve ailesi iyiymiş ama akrabalarından enkaz altında olan varmış. çok yıkım var abi dedi. wp çalışmıyor çok arayan yazan oldu geri dönemiyorum sen haber verirsin diye rica etti benden. ben haber aldığım için çok sevindim. sizlerle paylaşıyorum hemen.

comandante

comandante 

SBTV
Council
Konular
10
yahu malzeme alsam yol yok
yol olsa kargo çalışmaz
elden bişey gelmiyor öyle salak salak ekrana bakıyorum
burada zengin bir arkadaş iki tır yapıp yolladı adama da al bende 1.000liralık malzeme aldım demek abes kaçacak
öyle saçma bir pozisyondayız, ulaşamadıklarımız var enkazdan ölü çıkan uzak akrabalar var
ciddi ciddi çaresizlik yaşıyorum, yardım alsak nasıl ulaştırıcaz var mı fikri olan?
yerel yönetim kanalı en iyisi.

P

pantera

SBTV
Citizen
Community
Konular
14
müdürlük para topladı aslında verdim biraz o da valiliğe verecek sanırım
ama hani evdeki temiz battaniyedir konserve un yağ gibi malzemeleri yollayalım dedim illa kullanılmamış diye inat ediyorlar, yahu kimin evinde kullanılmamış kazak sweat vs var, ona da ayrı gıcık kaptım temizse al, zaten kullanılmamış kazak yıkanmadıysa daha kötü... şaka maka evde 10-15litre sıvı yağ var, 5-10kg arası un vardır bi hayra geçer diye düşündüm ama öyle almıyolarmış malesef
firmalar duruma el atmış, trendyol felan yemek dağıtıyor sanırım mail geldi
migros bişeyler yapıyodu bide
sanırım ufak insanlar olarak sakince beklemeliyiz, zenginler insafa gelmiş

aliemirkose

aliemirkose 

SBTV
Doğrulanmış
Konular
24
müdürlük para topladı aslında verdim biraz o da valiliğe verecek sanırım
ama hani evdeki temiz battaniyedir konserve un yağ gibi malzemeleri yollayalım dedim illa kullanılmamış diye inat ediyorlar, yahu kimin evinde kullanılmamış kazak sweat vs var, ona da ayrı gıcık kaptım temizse al, zaten kullanılmamış kazak yıkanmadıysa daha kötü... şaka maka evde 10-15litre sıvı yağ var, 5-10kg arası un vardır bi hayra geçer diye düşündüm ama öyle almıyolarmış malesef
firmalar duruma el atmış, trendyol felan yemek dağıtıyor sanırım mail geldi
migros bişeyler yapıyodu bide
sanırım ufak insanlar olarak sakince beklemeliyiz, zenginler insafa gelmiş
Maalesef Tuhafiye ürünlerinde 0 ürün dayatması var hocam